[:es]Presentació Castell Tallat de Mas Vicenç[:]

[:es]

El Celler Mas Vicenç presenta el nou vi Castell Tallat. Un vi blanc d’àmfora que homenatja el passat històric romà del Camp de Tarragona.

El Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp ha presentat, als jardins de Casa Miret de Tarragona, el nou vi Castell Tallat. Es tracta d’un vi que fa homenatge al passat històric i a la herència vinícola romana del Camp de Tarragona; nascut per a ser un emblema entre els vins blancs del celler i la Denominació d’Origen Tarragona.

VI DE FINCA · MACABEU DE VINYA CENTENÀRIA.

El coster de macabeu del Castell Tallat és la joia indiscutible de Mas Vicenç. Es tracta d’una vinya plantada l’any 1918 pel rebesavi Ramon Morató, en ple ressorgiment del moviment cooperatiu post fil·loxèric a Cabra del Camp. Aquesta plantació de macabeu uneix un immens valor sentimental i una fruita única per la seva localització i bona capacitat de maduració. La seva selecció manual i posterior fermentació en àmfora d’argila ens engrandeix l’essència de la varietat, els aromes silvestres de la finca i ofereix un homenatge a la petjada vinícola romana del Camp de Tarragona.

El seu color és pàl·lid i brillant i, aromàticament, en destaquem els aromes més primaris del macabeu com la flor d’ametller o les notes anisades provinents del paisatge. En boca hi trobem sensacions d’albercoc i préssec madur, tocs herbacis i una salinitat ben marcada, degut a la seva exposició a la marinada i el terreny calcari de la vinya. Un vi fresc, fi i elegant.

La seva producció és limitada amb únicament 856 ampolles però ja es poden adquirir des de la botiga física i online del celler (www.masvicens.com) i ben aviat també es podrà trobar als punts de venda habituals i botigues especialitzades de vi de la província.

[:]